tasarıbell

14 Ocak 2014 Salı

Hediyelerim :))




 Merhabalaaaar.. Hediyelerim derken, sandığınız gibi değil.. Kendime gönderdiğim hediye bunlar.. Hediye hep başkasına mı alınır canım.. Neyse.. baskılı kurdelelerim.. Hepsi çok cici.. Kullanmaya kıyamıcak gibiyim.. Neyse..
 Baykuşlarım ve makaslar.. Baykuşlar çok tatlı.. Tamamen doğal.. Çal,ı çırpı, dal...
 Veee... Hobikutu'dan getirttiğim kurdeleler ve bobinler.. Tahta bobin çok çok şirin.. Bayıldım.. Dört adet alabildim.. Biraz pahalı geldi.. Neyse.. ben biliyorum ne yapacağımı.. Karton bobinleri kumaşla kaplayıp kendi tarzımı oluşturucam.. Bakalım bana rast gele..
 Geçtiğimiz aylarda işlemeye başladığım kanaviçe modelim.. Bırakmadım tabiki de.. Kaplumbağa hızı ile devam ediyorum.. Ne zaman biter Allah bilir.. Ama bakıyorum da az kalmış gibi..

 Bu da araya sokuşturduğum bir çalışma.. Kutu kaplamayı düşünüyorum.. Kapağı ile ilgili olabilir.. Belli değil ne olacağı :)) Şu sıralar gelgitler yaşıyorum çünkü.. Kırkyama yapmak istiyorum.. Onun malzemelerini de aldım.. Bi daha ki sefere de onları göstericem size.. Eh!! Bugünlük bu kadar.. Çok dolmuşum çoookk... Sevgi ve selamlarımla.. Görüşmek üzere :))

2 yorum:

  1. O ne güzel bir desendir öyle tam zevkime göre,elinize sağlık....

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederimmm.. İlk gördüğümde ben de vurulmuştum bu modele... Şimdi bitirmeye çalışıyorum kısmetse :)) Sevgilerimle..

    YanıtlaSil