tasarıbell

31 Mart 2012 Cumartesi

Nihayet!!

 Bu üşengeçlik başa bela.. insana iş yaptırmıyor..  Neyse ki gece son bir hamle ile defter kaplarımı düğmelendirdim.. İşte son halleri..



 Ve buradakiler de yeni projemin :))  ön çalışmaları.. Hızımı almışken bir de bunları aradan çıkarma niyetindeyim inşaallah.. Bakalım iyi bir şey çıkarsa ortaya, sizlerle paylaşmak isteğindeyim.

Güzel, sağlıklı ve sevdiklerinizle geçireceğiniz bir hafta sonu dileklerimle.. Görüşmek üzere.. Beni izleyin anacığım :)))

15 yorum:

  1. iyi fikir çok güzel olmuşlar eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. bence cok guzel olmuslar , ellerine saglik !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı bir Şeyler ve Küçük Şeyler !! Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.. Sevgilerimle :))

      Sil
  3. Merhabalar:)
    Defter kaplamak çok güzel bir fikir ve çok şık olmuşlar..Naylon kaplardan çok daha kullanışlı olmuş,elinize sağlık..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Noyumberry! Beğenmiş olman beni mutlu etti.. Zira sen de çok güzel çalışmalara imza atan bir blog arkadaşımsın :)) Sevgilerimle!

      Sil
  4. Canım harika olmuşlar,, bendede bahardanmıdır nedir bir tembellik sorma gitsin :) ama biz tatarlar pek bir yetenekliyiz övünmek gibi olmasınn...
    yakında bende teyzosumun el marifetlerini yayınlamaya hazırlanıyorum ... senden maharetli olması eli durmaz harika çeyizlikler nevresim takımları yatak örtüleri herşey gelir elinden :)hemde hakkıyla, goz kamaştırır yaptıkları,
    kendisi şu anda evinde çalışıyor tanıdık eş dosta dikip biçiyor :)... kendisine yardımcı olmak adına blogumda tanıtmayı arzuluyorum :) sende gorunce bayılacaksınnn.. sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Bernacım! Eminim çok güzellerdir. Çok güzel düşünmüşsün.. Karma bir blog olucak sanırım artık.. Bekliyorum merakla. Sevgilerimle :))

      Sil
    2. Sagol canım ziyeretin için yeni yaptığım babetlere bayıldım :) çok gğzeller renklere hayran kaldım baharın aynası olmuslar sevgiler :))

      Sil
  5. Mavi düğmeyi çok beğendim :))) Yeni çalışmalarında şimdiden süper görünüyor, görmek için hevesle bekliyorum Sibelcim :)) Kolay gelsin, öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.. güzel yorumun ve ziyaretin için. Sevgilerimle :))

      Sil
    2. I love your work!
      Kisses

      Sil
  6. hepsi birbirinden guzeller,secemedim
    yenileri icin kolay gelsin
    sevgilerrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun Cihan Hanım! Son karelerdeki kumaşları kalem kutusu yapmaya uğraşıyorum hala... :DD

      Sil
  7. Kaplıklara bayıldım!!!! nasıl yaptınız kumaşı nedir onun:) bunu öğrenmemiz mümkün mü acaba efendim:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşı pazardan 1 tl ye aldığım yastık yüzleri :)) Eminim Türkiyenin tüm bölgelerinde pazar yerlerinde satıyordur diye düşünüyorum.. Sevgilerimle.

      Sil