tasarıbell

26 Şubat 2012 Pazar

Minik Cüzdanlarım :)




Minik Cüzdanlarım

 Merhabalar! Bir süredir tembellik ettim.. Bugün biraz hareketlendim ve elimdeki kumaş ve cüzdan klipslerini değerlendirmek istedim. Klipslerim pek bi minik olduğundan ortaya minik cüzdanlar çıktı.. Ben de onları anahtarlık yapmaya karar verdim..


 Ama bozuk para için de kullanılabileceğini düşünüyorum.. Hem anahtarlık hem bozuk para cüzdanı :))

17 Şubat 2012 Cuma

Yeşil Yeşil

 Merhabalar!! Cüzdanları üçledim.. Bir de yeşil olsun istedim.. Ve onu yeşillikler arasında resmettim.. Cıvıl cıvıl bir çağla yeşili..


15 Şubat 2012 Çarşamba

Kumaş Cüzdan 3

 Merhabalar!!  Cüzdan çalışmalarım devam ediyor :))  1, 2, 3 derken kaçıncı cüzdana kadar ulaşıcam merak ediyorum..  Muhtemel elimdeki cüzdan klipsleri bitinceye kadar.. Ama gerçekten yapması çok zevkli.. Bundan kolay kolay vaz geçebileceğimi sanmıyorum :DD
 Pazardan aldığım yastık yüzlerinden biriside bu çiçekli kumaş.. Doğrusu 1 TL ye alıpda böyle bir şey çıkarmış olmak beni çok sevindiriyor.. Sanırım bir çok blogcu arkadaşımda yaptıkları eserlerden son derece keyif alıyordur..
Herkese bol ilham ve kolaylık diliyorum.. Sevgi ile kalın :))

14 Şubat 2012 Salı

Kumaş Cüzdan 2

 İYİ AKŞAMLAR!!  Bugün bir ara bu cüzdanı fermuarlıdan klipsliye çevirdim.. Baktım hoşuma gitti, sizinle de paylaşayım istedim :))



13 Şubat 2012 Pazartesi

 Merhabalar!!  Daha önce çalışmış olduğum cüzdanı bu kez genişlettim.. Makyaj çantası yaptım..  Üzerini keçe ile hazırladığım çiçek ile süsledim.. 


 Şu sıralar çanta cüzdan merakım başladı..Cüzdanın kumaşını da semt pazarından aldım.. Yastık yüzü.. 1 TL. Bir kaç tane var.. çiçekli, simli.. Onlardan da böyle ve benzeri cüzdanlar üretmeyi düşünüyorum inşallah.. Başka bir merakım çıkmazsa :D... Allah sonumu hayır etsin  :D   Sevgilerimle...

10 Şubat 2012 Cuma

Kumaş Cüzdan

 Merhabalar!!  Bugün bir yandan paspasımın parçalarını ördüm... Onu bıraktım  kumaş cüzdana başladım :)) Burada da kumaş cüzdanın yapılışını anlatmaya çalışıcam.. Umarım yeterince açıklayıcı olurum...  Yukarıdaki resim iç astar ve dış kumaşı gösteriyor.. Her ikisini de telaladım ve makinede yorganlama tekniği ile diktim..

 Kendi çıkarmış olduğum patron ile kumaşdan parça çıkardım.
 İşte böyle bişey oldu.. Ardından verev kestiğim kumaş şeridi ile biyeledim..

 Ve tam ortadan simetrik olarak ikiye katlayıp alt kenarlardan 5-6 cm diktim.. Ters çevirip fermuarı kumaşa diktim..

 Ve işte buuuu.. dermişim... Yani fazla büyütmeye gerek yok.. Ortaya her kesin yapabileceği bu basit cüzdan çıktı.. Artık ne şekilde kullanılır  sonra karar vericem.. Bugünlük bu kadar..
Mutlu ve sağlıcakla kalın :))

6 Şubat 2012 Pazartesi

Banyo Paspası

 Merhabalar! Epeydir yapsam dediğim ve bir kaç gün önce başladığım çalışmam.. Giyilmeyen penye , tişört, fanila... Allah ne verdiyse..Şerit şerit kestim ve örülmeye hazır hale getirdim..
 Kalın şişle baklava şeklinde ördüm ve şekilde görüldüğü gibi şerit penye ile birleştirdim.. Parçaları ördükçe birleştirmeye devam edicem.. Bilginize :))
Görüşmek üzere..